2018. 04. 07.

Digitális Témahét 2018.09-13. - Kisszékely faluja a Minecraft EDU-ban



Kedves Derék Építkezős Csapatom!

Íme elkészült Kisszékely gyönyörűséges faluja a Minecraft EDU-ban!  Január eleje óta építitek szorgos kezeitekkel, amit hálásan köszönök Nektek! Biztosan mindannyian örömmel, jószívvel fogtok emlékezni az elmúlt hetekre még akkor is, ha nehéz helyzetek álltak elő néha  munka közben. 
Sokmindent tanultunk egymástól. Én Tőletek, és talán Ti is tőlem. De ez így szép, ez így tökéletes! 
Mindenkinek hálás vagyok bármilyen kis dolgot is épített, mert az ő munkája is nagyon értékes. Tanultunk egymáshoz alkalmazkodni, egymást segíteni, egymásnak megbocsátani, és főleg egymást szeretni. Külön név szerint Barninak, mint projektvezetőnek, valamint Balázsnak, mint projektvezető helyettesének köszönöm meg odaadó munkáját. De mindannyian köszönetet mondunk azoknak a fiúknak és lányoknak, osztálytársaitoknak, akik olyan örömmel jöttek be hozzánk, hogy besegítsenek az építkezésbe, hogy készen legyünk időre. 
A Digitális Témahéten nem lesz más dolgotok, minthogy belépjetek Kisszékelybe.  Sétáljatok a faluban, és keressétek meg azokat a helyeket, ahol Ti építkeztetek.  Készítsetek egy fotót alkotásotokról, a Minecraft EDU kamerájával, majd exportáljátok a portfóliótokat saját mappátokba. Onnan pedig töltsétek fel a képet közös faliújságunkra a Padletre, amit itt az Anyahajó oldalán találtok meg. Ha valaki videóval szeretné bemutatni , hogy mit épített, bátran tegye meg, és akkor a videó linkjét illessze be a Padletre. A képhez, videóhoz írjátok oda, hogy a faluban mit építettetek!

Szeretettel hívlak Benneteket 13-án, pénteken a projektzáró ünnepségünkre, ahol kisszékelyi túrós sütivel várlak Benneteket!

A következő fotókat én készítettem a mégépített Kisszékelyről:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése