2017. 11. 13.

Sakkpartik és a Minecraft klub megalakulása - 2017.11.13-16.





Kedves Csapatom!

Ezen a héten sakkpartira hívlak ki Titeket! Remélem, jól fogunk szórakozni! A lépéseket, szabályokat már szépen ismeritek. Most kipróbáljuk az igazi csatát a sakktáblán. Ugye senki nem fog elkeseredni, ha nem ő fog győzni? Tudjátok: "...Jó kézfogás mindig belefér..."

Nagy örömmel közlöm Veletek, hogy megalakítottam az Anyahajó Stúdiónkban a Minecraft klubunkat. Mindannyian tagja lehettek a klubnak, hiszen mindenkinek van külön felhasználóneve, amivel a játékba beléphet. Már voltak, akik eddig is építkeztek gyönyörűen. A fenti képen pl. Adriánnal és Ádámmal alkottunk egy kis lakást, ahol le is fényképeztük magunkat. 
De a többiek is nagyon ügyesek, mert pl. 16-án, csütörtökön  Erika néni történelem óráján Roli, Barnus és Kristóf fog építeni a Minecraftban. Egy bemutatóórán fognak szerepelni, és nagyon büszke vagyok rájuk! Már készültek is videók a bemutatóról, de még tovább is fogják csinosítgatni alkotásaikat. Roli a görög mitológiából ismert labirintust építi, Barnus a trójai falovat, Kristóf pedig Minotaurusz szobrát. Készítettem egy digitális faliújságot a Padleten. Ott  fogjuk gyűjteni a You Tube videókat. Mindenki saját maga fogja  beilleszteni  a csatornájára feltöltött videót, amit azután lehet lájkolni is. A qr kódban elrejtettem a faliújságunkat. Olvassátok csak le!


És máris itt egy kihívás! Ki vállalja?

https://education.minecraft.net/classroom-build-challenge-build-your-own-treehouse/


 Sok sikert kívánok Mindenkinek az építkezéshez!



Fotó: Kovács Balázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése